Inloggen
fr nl

Onze specialisaties

Binnen SD Worx Staffing Solutions beschikken we over specialisten in verschillende domeinen: Office, Medical, Customer Delight en Onsite Services.

Experts in Office

Onze office specialisten ondersteunen u bij het rekruteren van zowel gespecialiseerde bedienden, als hogere profielen en kaderleden. Enerzijds bieden wij hiervoor uitzendcontracten aan, anderzijds werken wij via een selectiefee. Onze expertise- domeinen zijn: office HR, sales & marketing, logistics & maritime, life science, technics & engineering, finance & accounting.

Experts in Medical

Als expert in de medische interimafdeling heeft SD Worx Staffing Solutions meer dan 20 jaar ervaring in de zorgsector. Wij zorgen voor (thuis)verplegers die met hart en ziel aan de slag gaan in zorgcentra met een personeelstekort (zoals ziekenhuizen, rusthuizen, medische centra, apothekers, enz.).

Experts in Customer delight

Bij SD Worx Staffing Solutions staat een ervaren team van experts klaar voor u, dat gespecialiseerd is in het vinden van de perfecte profielen om mee in te staan voor uw ‘customer delight,. Heeft u nood aan een snelle up-staffing van uw klantendienst? Of zoekt u tijdelijke ondersteuning om een actie te lanceren? Wij bezorgen u de mensen met de juiste skills die van uw acties en klantenservice een succes maken.

Experts in Onsite Services

Als u kiest voor de Onsite Services, is onze consulent de vaste contactpersoon bij u op de werkvloer: onze medewerkers staan onsite in voor de planning en opvolging van uitzendkrachten, dit als verlengstuk van uw personeelsbeleid. Ook werving & selectie voor permanente functies, planning, managed services en HR advies maken deel uit van dit concept.

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!