Inloggen
fr nl

Het belang van uitzonderlijke kwaliteit in ons werk volgens één van onze medewerkers!

Sandra, Business Manager in ons Office kantoor te Louvain-la-Neuve, vertelt over het belang van uitzonderlijke kwaliteit in haar werk…

Uitzonderlijke kwaliteit begint bij een handdruk, een welkom met een glimlach, een luisterend oor, een warme stem en een efficiënte organisatie.

We werken dagelijks met mensen en wat mij betreft moet ons werk met een professioneel geweten worden gedaan.
Elke handeling in onze job maakt deel uit van het imago dat wij als bedrijf uitdragen. Deze handelingen zijn dan ook essentieel voor onze goede werking, onze groei, en ons streven naar uitzonderlijke kwaliteit.

Uitzonderlijke kwaliteit is ook de aandacht die we besteden aan de uitvoering van onze taken, aan ons gedrag ten opzichte van onze collega's, onze uitzendmedewerkers én onze klanten.
Wij zijn empathische en consciëntieuze medewerkers. Ons werk moet steeds perfect zijn, ondanks de 10.000 handelingen die in recordtijd moeten worden volbracht. Elke dag geven we alles van onszelf om perfecte matches te maken, om uitstekende commerciële relaties te onderhouden en om in contact te blijven met onze uitzendwerknemers.

Uitzonderlijke kwaliteit is net als het trainen van een topsporter. Door training, verbetering, doorzettingsvermogen en experimenteren worden we competenter. Door af en toe stil te staan bij onze acties en erover te reflecteren, proberen we onszelf te overtreffen.
Met als ultieme doel mensen tevreden te maken.

Dat is wat voor mij onze waarde ‘uitzonderlijke kwaliteit‘ betekent in mijn job.

Sandra
Business Manager in ons Office kantoor te Louvain-la-Neuve.


 Meer blogartikelen

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!