Inloggen
fr nl

50+ en werkloos? Greet deelt haar succesverhaal!

Greet (55) vertelt over hoe zij het persoonlijke contact van de consultants van SD Worx Staffing Solutions heeft ervaren!

50+ en werkloos? SD Worx Staffing Solutions vindt jouw droomjob.
Gedurende 12 jaar woonde en werkte ik op het zonnige eiland Tenerife. Twaalf prachtige jaren waarin ik héél veel ervaring opgedaan heb in de toeristische sector.

Eénmaal terug in België kon ik al snel aan de slag bij een koeriersbedrijf. Helaas kregen we er na 11 jaar collectief ontslag en mocht ik op mijn 50 op zoek naar een job. Voor de eerste keer in mij leven werkloos, voor de eerste keer moest ik solliciteren en interimkantoren afschuimen, op zoek naar die ene droomjob.

Het werd me al snel duidelijk dat er een wereld van verschil bestond tussen de vele uitzendkantoren. Van veel consultants hoorde ik gewoon niets meer éénmaal ik me had voorgesteld, hoewel ze me de tijdens de intake veel beloofden.

Op een dag stapte ik het Vio kantoor te Deinze binnen en ik voelde onmiddellijk positieve vibes. Opnieuw gaf ik mijn CV af, opnieuw volgde er een intakegesprek maar dit voelde precies wél goed aan. Al snel werd ik dankzij Vio uitgenodigd voor een gesprek in een bedrijf waar ik, na eerst zes maand op interimbasis gewerkt te hebben, als receptioniste aan de slag kon met een vast contract. Helaas, na 5 mooie jaren en opnieuw héél veel ervaring opgedaan te hebben, stopte ook dit mooie verhaal, wegens reorganisatie.

Help… intussen was ik al 55 jaar geworden, waar zou ik in hemelsnaam nog aan de slag kunnen?
Met de moed in de schoenen gezakt, alweer op zoek dan maar…

Door de persoonlijke aanpak, het goede advies en de snelle feedback die ik ervaren had bij Vio, klopte ik al snel opnieuw bij hen aan.

Vio was intussen overgenomen door SD Worx én verhuisd naar de imposante Blue Towers te Gent. Mijn contactpersoon Ilse Vertriest was Regional Manager geworden en Gilles Moens was nu dé job specialist met de juiste voeling, ervaring én kennis die me verder zou helpen in mijn zoektocht. Resultaat: twee weken later kon ik aan de slag als klantenadviseur in een tof Gents bedrijf. Ik voel opnieuw dat ik de juiste persoon op de juiste plaats zal zijn.

Dank je wel SD Worx!


 Meer blogartikelen

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!