Inloggen
fr nl

Werken met fun volgens één van onze medewerkers!

Nathalie, consultant in ons kantoor te Nijvel, vertelt over de fun in haar werk...

Voor veel mensen passen de woorden ‘fun‘ en ‘werk‘ niet bij elkaar. Voor mij is werkgeluk zeker mogelijk en zelfs essentieel om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven in mijn job.
Mijn plezier zit ook in communicatie. Ik voel dat ik deel uitmaak van een groep, een team. Ik weet dat er om mij heen mensen zijn waar ik op kan rekenen. Dat doet me plezier. Ook communiceren met mijn kandidaten en klanten, eerlijk en transparant zijn, doet me goed.

Ook variatie in mijn functie is fun. Ik heb behoefte aan vernieuwing, verrassingen, diversiteit en verandering die mij in staat stellen te evolueren en met veel plezier nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Ik haal ook veel plezier uit het gevoel dat ik een functie uitoefen die mij op het lijf geschreven is.

Kortom, fun komt niet zomaar. Het vereist wel investeringen. Door plezier voel ik me goed in mijn job en overtref ik mezelf voor mijn uitzendkrachten en mijn klanten.
Ik sluit af met een citaat van Jean-Pierre Claris de Florian (1972): "Les noix ont fort bon goût, mais il faut les ouvrir. Souvenez-vous que, dans la vie, sans un peu de travail on n'a point de plaisir" of in het Nederlands: "Noten smaken erg goed, maar je moet ze openen. Vergeet niet dat er zonder een beetje werk geen plezier is in het leven."

Nathalie
Consultant in Nijvel


 Meer blogartikelen

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!