Inloggen
fr nl

Europees Sociaal Fonds

Wij zijn een onderneming die mee denkt met haar partners, en zich in de markt positioneert als een innovatieve organisatie. Op deze manier willen we nog gerichter en sneller inspelen op de vragen van klanten en uitzendkrachten, zich onderscheiden als een professionele partner binnen de sector, en een bedrijf zijn dat staat voor innovatie.

Strategisch opleidingsplan

Deze website kwam tot stand met steun van het Europees Sociaal Fonds
Wij willen onze organisatie en werking afstemmen op een markt die steeds in verandering is, en een sleutelwoord in deze organisatiekanteling is empowerment. SD Worx Staffing Solutions zet onder andere in op het empoweren van de uitzendconsulenten zodat zij als dossierbeheerder de volledige verantwoordelijkheid krijgen van uw dossier, en u ten allen tijde kunnen te woord staan van A tot Z. Daarnaast hecht SD Worx Staffing Solutions veel belang aan uw commerciële vragen, waarvoor u contact kan opnemen met onze dossierbeheerders en/of Regiomanagers.

In samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF) heeft SD Worx Staffing Solutions zich geëngageerd om de competenties en kennis van haar werknemers via een strategisch opleidingsplan verder te blijven ontwikkelen. Enkele opleidingen die werden opgenomen in ons opleidingsplan hebben betrekking op sociale wetgeving, time management, wetgeving met betrekking tot studentenarbeid, digitale transformatie, enz.
Daarnaast zullen wij ook als organisatie blijven optimaliseren zodat alle partijen hier de meerwaarde van ervaren. Door middel van automatiseringsprojecten kunnen alle partijen (werknemers, klant, uitzendkracht) tijd besparen om de focus te houden op de core business.
Ben je op zoek naar een nieuwe job en wil je hier de gepaste begeleiding bij krijgen?
Of ben je uitgekeken op je huidige baan, en wil je op een professionele manier je loopbaan onder de loep nemen via loopbaanbegeleiding?
Bent u als bedrijf op zoek naar een partner die uw payrolling op een correcte manier beheert? Of bent u op zoek naar een (tijdelijke) werknemer?

Bij Flexpoint kan u steeds terecht met al deze vraagstukken en samen met onze professionele dossierbeheerders zullen wij samen met u en/of uw onderneming een empowerende samenwerking aangaan!

www.esf-agentschap.be

Met behulp van de financiële steun uit de Europese Unie kan Flexpoint onderstaande opleidingen aanbieden:

TRAINING TO BE FLEX
Flexpoint beoogt onder voorliggend project opleidingen rond digitale en sociale vaardigheden aan te bieden aan de medewerkers en dit in partnerschap met Easymatch.

DRIVETRAINING@FLEXPOINT
Flexpoint beoogt binnen dit project gratis opleidingen aan te bieden naar het knelpuntberoep vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Het bedrijf plant deze opleiding te combineren met een intensieve begeleiding van de gekozen kandidaten, zodat vroegtijdige uitval verhinderd wordt en een maximale toeleiding naar een job kan worden gerealiseerd.

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!