Inloggen
fr nl

Experts in payrolling

Je werkgever heeft ervoor gekozen het juridisch werkgeverschap uit te besteden aan SD Worx Staffing Solutions. SD Worx Staffing Solutions verzorgt daarom de personeels- en salarisadministratie van je werkgever:

  • verwerkt jouw gewerkte uren
  • betaalt je salaris
  • verzorgt de loonbrieven en jaarafrekeningen
Je bent dus eigenlijk in dienst bij SD Worx Staffing Solutions maar je werkgever staat in voor je dagelijks takenpakket.


De eerste keer hier?

SD Worx Staffing Solutions heeft verschillende gegevens nodig om jouw loonadministratie correct op te zetten.

  1. Via het online registratieformulier voorzie je ons direct van alle nodige informatie om je inschrijving in orde te brengen
    Ga naar het registratieformulier

  2. Eens je registratie is afgerond, controleren wij de informatie en valideren vervolgens je inschrijving. Daarna krijg je een uitnodiging om je eigen online ruimte te configureren. In deze omgeving kan je je gegevens actueel houden, sociale documenten aanvragen, goedkeuring geven voor allerlei officiële documenten, algemene documenten raadplegen en veelgestelde vragen bekijken.

e-Signing

Om je het leven makkelijk te maken zijn wij van start gegaan met Adminbox. Adminbox geeft je de mogelijkheid om al je contracten digitaal te ondertekenen met een zelfgekozen wachtwoord. Zo moet je niet steeds je contract afdrukken, ondertekenen, inscannen en terugsturen. Je loonbrieven en fiche 281 kan je ook eender waar raadplegen en downloaden via Adminbox. Een hele stap vooruit in het digitale tijdperk.

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!