Werken bij ADB Safegate

ADB Safegate is een toonaangevende leverancier van oplossingen die de efficiëntie verhogen, de veiligheid verbeteren, de duurzaamheid van het milieu verhogen en de operationele kosten voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen verlagen. Met meer dan 1.200 werknemers bedient ADB Safegate meer dan 2.500 luchthavens in meer dan 175 landen.

Bij ADB Safegate zijn ze gepassioneerd in alles wat ze doen. Ze bieden een luisterend oor voor hun klanten en collega's en helpen zo hun visie en doelen te bereiken. Hun bedrijfscultuur is een definitie van acties en richtlijnen, gedragingen en hechte relaties met hun collega's, partners, klanten, investeerders en bedrijven. Hun cultuur en waarden onderscheiden hen van hun vaardigheden en vormen een integraal onderdeel van hun succes.

Als je op zoek bent naar een bevredigende, lonende en hardwerkende carrière bij 's werelds toonaangevende bedrijf voor visuele begeleidingstechnologie, dan is ADB Safegate de perfecte plek voor jou. Solliciteer nu voor een functie bij ADB Safegate!