Werken bij Bleckmann Grobbendonk

Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten. Met ruim 150 jaar ervaring in supply chain management biedt Bleckmann maatwerkoplossingen voor (veelal) internationaal georiënteerde klanten in de mode en lifestyle industrie. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in omni-channel oplossingen, waarmee ze zowel e-tailers, retailers als eindgebruikers bedienen. Om hun klanten expertise en flexibiliteit te garanderen maken ze gebruik van hun wereldwijde netwerk, met een sterke basis in continentaal Europa en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië.

Bij Bleckmann ga je aan de slag in een jong en dynamisch bedrijf waar de mens centraal staat. Je takenpakket is heel gevarieerd en je voert een job uit waarin verantwoordelijkheidsgevoel belangrijk is. Bovendien kan je rekenen op een mooie verloning met ploegenpremie en maaltijdcheques!

Ben je op zoek naar een werkgever die zijn medewerkers respecteert en waar samenwerken centraal staat? Dan is Bleckmann hét bedrijf voor jou om aan de slag te gaan.
https://bleckmann.sdworx.jobs/solliciteer