Inloggen
fr nl
 Alle top werkgevers

Werken bij Euro Pool System

Als onderdeel van Euro Pool Group, is Euro Pool System marktleider op het gebied van meermalige verpakkingen in de Europese versketen. Hun herbruikbare kratten zijn dé standaard voor verse en verpakte levensmiddelen. Elke dag profiteren producenten, vervoerders, verwerkingsbedrijven en retailers van de voordelen van de producten van Euro Pool System. Bovendien werken zij continu aan het verder standaardiseren en integreren van hun oplossingen binnen het logistieke proces van hun klanten.

Met een Europees netwerk van ongeveer 45 servicecenters in 13 landen en een dienstverlening in 25 landen zorgt Euro Pool System voor optimale betrouwbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en efficiëntie in de gehele keten. Bij Euro Pool System kom je terecht in een uiterst moderne, geautomatiseerde omgeving met een dynamische werksfeer.Bovendien beloont Euro Pool System flexibiliteit en motivatie met doorgroeimogelijkheden naar diverse functies.

Heb je altijd willen werken in een succesvol bedrijf in een internationale omgeving? Solliciteer dan voor een functie bij Euro Pool System!

"Kom werken bij de grootste logistieke dienstverlener voor herbruikbare standaardverpakkingen in Europa."
Vacatures
Route & Contact

1402 vacatures gevonden

 filteren

Filters

Functie 

Staat jouw droomjob bij Euro Pool System er niet bij?

Spontaan solliciteren bij Euro Pool System? Schrijf je in!

Online inschrijven


Bezoekadres

Euro Pool System
Broekooi 275
1731 Asse
www.europoolsystem.com/nl

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!