Inloggen
fr nl
 Alle top werkgevers

Werken bij Farm Frites

Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom biedt Farm Frites hun medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden. Farm Frites biedt daartoe ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties.

Als familiebedrijf hecht Farm Frites belang aan menselijke omgangsvormen waarin wederzijds respect, wederzijdse zorg en wederzijdse verantwoordelijkheid leidend zijn.

Voor Farm Frites zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die op zoek zijn naar een job op lange termijn. Je mag rekenen op een mooi loon met ploegenpremie in een aangename werkomgeving!

Ben je op zoek naar een uitdagende, creatieve job met zekere verantwoordelijkheden? Solliciteer dan nu voor een functie bij Farm Frites!

"Wereldwijd pionieren en continu blijven vernieuwen. We willen klanten blijven verrassen door steeds nieuwe, onderscheidende producten aan te kunnen bieden. Samen met telers, klanten en medewerkers willen we zoveel mogelijk mensen over de hele wereld laten genieten van onze heerlijke frites en aardappelspecialiteiten. "
Vacatures
Route & Contact
Aanmelden

1745 vacatures gevonden

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droomjob bij Farm Frites er niet bij?

Spontaan solliciteren bij Farm Frites? Schrijf je in!

Online inschrijven


Bezoekadres

Farm Frites
Maatheide 50
3920 Lommel
www.farmfrites.com/

   
Privacy Verklaring
Let op: max. 5Mb toegestaan.

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement kunnen wij jouw gegevens niet verwerken.

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!