Inloggen
fr nl
 Alle top werkgevers

Werken bij Gutami-solar

Gutami Solar is een groothandel en distributeur van PV-materialen, en wordt geprofileerd als dé expert in zonnepanelen met professioneel advies, een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service. Ze zijn de sterkst groeiende onderneming in groene energie en koploper in het verkopen van projecten van zonnepanelen. De technologische ontwikkelingen, strengere normeringen inzake energie-efficiënte uitdagingen en uitdagingen met betrekking tot het milieu, leiden ertoe dat ze met zijn allen moeten inspelen op de nieuwe tendensen.

Sinds enkele jaren heeft Gutami Solar een vestiging in Beringen. Met hun ervaren team staan zij garant om de beste oplossing te bieden voor kleine en grote projecten. Zij zorgen voor een optimale service, om je als installateur te begeleiden van A tot Z.

Om hun verdere groei te kunnen garanderen, zoeken ze calculatoren, projectleiders en technische schouwers. Het bedrijf biedt kansen aan mensen met kennis van elektriciteit die doeners zijn en de handen uit de mouwen willen steken.


Ben je op zoek naar een dynamische job en wil je terwijl je steentje bijdragen aan de natuur? Solliciteer dan voor een functie bij Gutami Solar!

"Gutami Solar is dé expert groothandel in zonnepanelen!"
Vacatures
Route & Contact

1401 vacatures gevonden

 filteren

Filters

Plaats 

Staat jouw droomjob bij Gutami-solar er niet bij?

Spontaan solliciteren bij Gutami-solar? Schrijf je in!

Online inschrijven


Bezoekadres

Gutami-solar
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
www.gutami-solar.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!