Werken bij Young Professionals

Young Professionals by SD Worx Career Solutions, speelt in op de huidige en toekomstige digitale uitdagingen van bedrijven door hen te matchen met jongeren (net afgestudeerd of met een eerste ervaring) die verder opgeleid en begeleid zullen worden.

Dit is de basis van de aanpak van Young Professionals:

Schaarste in digitale profielen!
De Belgische arbeidsmarkt heeft 16.000 digitale profielen nodig. Met de opkomst van digitale transformatie zal de oorlog om talent alleen maar intenser worden. Bedrijven die er niet in slagen het juiste talent aan te trekken, zullen achterblijven.
Toekomstige Young Professionals krijgen de kans om hun talenten te ontdekken en hun weg te vinden dankzij stages, trainings, traineeships, consultancy-opdrachten, … Dit kan zowel intern als extern bij bedrijven die expert zijn in hun domein.

De banen van morgen bestaan nog niet!
Welke profielen zijn morgen nodig? De vaardigheden van digitale profielen worden steeds specifieker. De markt verandert snel en heeft mensen nodig met de juiste vaardigheden en mindset.
Young Professionals zullen verder opgeleid en begeleid worden om hun expertise, talenten en skills te doen groeien. Dit heeft enkel maar voordelen voor de Young Professionals, voor nu en later.

Jongeren hebben het potentieel maar hebben begeleiding nodig!
Wat scholen onderwijzen en wat bedrijven nodig hebben, is niet altijd op elkaar afgestemd. Jonge professionals willen graag leren, maar missen vaak de juiste vaardigheden. Waar kunnen deze jongeren de vaardigheden leren die bedrijven zo hard nodig hebben? Interne programma's zijn vaak te duur in zowel geld als tijd.
Continuous learning, feedback-sessions, knowledge sharing, co-creation, top coaching, … staan centraal in onze aanpak. Onze Young Professionals krijgen niet alleen de kans om te luisteren en te leren maar ook om concreet mee te werken aan diverse opdrachten en uitdagingen.

Met een nieuwe generatie komt een nieuwe reeks waarden!
Een fundamentele verandering in de houding ten opzichte van werk en de rol van werk in ons leven vindt plaats.
De generatie die nu de werkplek betreedt, heeft een nieuwe reeks waarden. Ja, ze willen investeren in hun carrière. Maar zij verwachten in ruil daarvoor een gezonde balans tussen werk en privé te hebben.
Work hard or work Smart? Alle Young Professionals zullen de tools en de vrijheid krijgen om hier zelf het juiste evenwicht in te vinden.

De toekomst van het werk begint vandaag!Arbeidsinformatie
Wil jij werken bij Young Professionals? Solliciteer nu online op één van onze vacatures bij Young Professionals by SD Worx.