Inloggen
fr nl

SD Worx Staffing Solutions: een nieuwe speler op de staffing markt met een duidelijke belofte

Voor onze klanten, is SD Worx Staffing Solutions:
  • de partner die bedrijven actief ondersteunt in al hun HR vraagstukken;
  • een team van oplossingsgerichte mensen;
  • de partij die hen voorziet van de beste medewerkers, volledig in lijn met hun bedrijfsobjectieven, attitudes, waarden en verwachtingen;
  • Iemand die actief naar ze luistert en altijd vooruit denkt.
Stijgt de werkdruk, en kan een uitzendkracht of een student u hierin ondersteunen? Heeft u nood aan een tijdelijke vervanging van een collega? Of is er ruimte voor een nieuwe medewerker? Bij SD Worx Staffing Solutions helpen wij u graag met het invullen van al deze vacatures.

Wij bieden zowel de kennis als volledig geïntegreerde systemen om de persoonlijke doelen, attitudes, waarden en verwachtingen van kandidaten te matchen met die van uw bedrijf. U kan bij ons terecht voor verschillende diensten:
  • Uitzenden: Zit uw bedrijf met werkpieken, tijdelijk personeelstekort, bijzondere projecten, vragen naar flexibiliteit...? Dan kan uitzendwerk de oplossing zijn. Meer informatie over over onze werkwijze vind je hier.
  • Werving & Selectie: Heeft u ruimte voor een nieuwe medewerker die u ook vast wil aanwerven? Via Werving & Selectie kan u na een interimperiode of onmiddellijk de perfecte kandidaat een vast contract aanbieden. Meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie
  • Payroll: Schakelt u uw personeel regelmatig op tijdelijke basis in en wil u de loonadministratie uit handen geven? Dat kan via Experts in Payrolling.
  • Projectsourcing: Timmert uw bedrijf ook volop aan de weg naar digitale transformatie? Heeft u daar gespecialiseerde ondersteuning voor nodig die u projectmatig kan inzetten? Dan bieden wij via Professionals de ideale oplossing.
  • Outplacement en loopbaanbegeleiding: Wil u een medewerker of een team begeleiding aanbieden? Individueel of in groep? Ook op dat vlak bieden we verschillende oplossingen aan via Career Transition.

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature

óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier solliciteren  Inschrijfformulier

Job Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!